Leveys cm
Korkeus cm

Jalkakivi
Jalkakivi kiillotettu
Korokepalat
Kukka-aihiot
Leveys cm
Sukunimi
 
Vapaa teksti Etunimi + toinen nimi os. ★ Syntymäaika † Kuolinaika
Voit tallentaa hautakivisuunnitelmasi täyttämällä oheiset kentät ja painamalla "Lähetä" -painiketta. Tallennuksen jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin suunnittelemaasi hautamuistomerkkiin. Ko. linkistä pääset katsomaan ja muokkaamaan hautakivisuunnitelmaa myöhemmin. Halutessanne teemme Teille kustannusarvion suunnittelemastanne hautamuistomerkistä ja sen toimittamisesta haluamallenne hautausmaalle.
Sukunimi

Etunimi

Osoite

Postinumero ja Postitoimipaikka

Puhelin

Sähköpostiosoite
Hautausmaa, jolle hautakivi toimitetaan

Hautakiven toimituspaikkakunta

Lisätiedot tai kyselyt
Haluan tarjouksen suunnittelemastani kivestä (tämä ei ole tilaus)
Siirtymällä palveluun hyväksyt ja sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Mikäli et hyväksy käyttöehtoja paina peruuta painiketta tai sulje palvelu. Näissä ehdoissa asiakas eli käyttäjä on palvelua käyttävä yksityishenkilö ja palvelun tuottaja on Kauhavan Kiviveistämö Velj. Mäki (myöhemmin KK). Yrityskäyttö on kielletty ilman KK:n kirjallista lupaa.

Soveltaminen ja käyttötarkoitus

Sovellus on tarkoitettu ainoastaan KK:n asiakkaiden käyttöön, helpottamaan kommunikointia asiakkaan ja KK:n välillä. Näitä ehtoja sovelletaan tämän www-sivuston hautakivisuunnittelu osioon.

Oikeudet

Kaikki tässä palvelussa oleva informaatio on tekijänoikeuslailla suojattua aineistoa, joiden omistus- ja tekijänoikeudet ovat KK:lla tai sen yhteistyökumppaneilla. Hyväksymällä nämä käyttöehdot, käyttäjä luovuttaa kaikki tällä sivustolla suunniteltujen hautakivien ja erilaisten sommitelmien tekijänoikeuden KK:lle. Käyttäjälle ei jää aineistoon minkäänlaista tekijänoikeutta tai omistusoikeutta. Käyttäjällä ei ole oikeutta edelleen lähettää sivulla olevaan aineistoa, tai sivulla luotua sommitelmaa kaupallisessa tarkoituksessa eteenpäin. Ehdottomasti kiellettyä on lähettää kuva tai linkki ko. sommitelmaan toiselle yritykselle tarjouksen, suunnitelman tms. pyytämistä varten. Muut yritykset eivät saa missään tilanteissa käyttää ko. www-sivua omien hautakiviensä suunnitteluun, tuote-esittelyyn, tms. ilman KK:n kirjallista lupaa. Mikäli käyttäjä rikko näitä ehtoja on hän vahingonkorvausvastuussa KK:lle. Palvelun kautta saamiaan yhteystietoja KK: käyttää omiin kaupallisiin toimiinsa. KK voi luovuttaa suunnitelmia ja sommitelmia myös yhteistyökumppaneidensa käyttöön haluamallaan tavalla.

Vastuunrajoitukset

KK ei takaa eikä vastaa palvelun toimivuudesta kaikissa ympäristöissä. KK:lla on oikeus vapaasti muuttaa tai rajoittaa palvelun käyttöä omien tarpeidensa mukaan. KK:lla on oikeus poistaa palvelusta suunnitelmat ja sommitelmat haluamallaan tavalla ja aikataulussa.

Sovellettava laki ja erimielisyydet

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mikäli käyttöehdoista johtuen syntyy erimielisyyksiä, ratkaistaan ne ensisijaisesti osapuolten välisin neuvotteluin. Mikäli asiassa ei päästä sopimukseen, ratkaistaan asia Kauhavan Käräjäoikeudessa.

Kauhavalla 29.5.2010, Kauhavan Kiviveistämö Velj. Mäki
Vaihda väriä

Koko
Leveys
Kierto
Tasaus
Pinossa